VERZEKERINGEN

Onze naam verklapt het al: onze basis ligt in verzekeringen. Voor de beste begeleiding en het beste advies in verzekeringen kent u voortaan nog maar één adres: dat van Buter Hypotheken en Verzekeringen.

Wij bemiddelen voor vele grote verzekeraars. Hierdoor kunnen wij voor u een eerlijke vergelijking maken tussen de verzekeraars en hun producten. Zo kunnen wij u precies informeren over welke producten het beste bij uw situatie aansluiten. Hierdoor kunt u er zeker van dat u voor het juiste product heeft gekozen.

Wij vergelijken allerlei soorten verzekeringen voor u. Een aantal van de verzekeringen die wij vergelijken zijn autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, etc. Kortom, voor vrijwel alles wat u wilt verzekeren, kunt u bij ons terecht.

Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de het tekenen van het aanvraagformulier. Wij houden voor u altijd het totaaloverzicht op uw verzekeringsportefeuille en zullen u ondersteunen bij het up to date houden van uw verzekeringen, het behandelen en afwikkelen van uw schades en het vaststellen van de verzekerde waarde van uw bezittingen.

Verzekerd van persoonlijke aandacht

Offerte:

Wilt u meer weten over verzekeringen?
Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.