HYPOTHEKEN

Op maat gemaakt voor u

Heeft u besloten een huis te kopen ? Of gaat u een ander huis kopen ? Dan gaat u investeren in eigendom. Dit kan in veel gevallen een gunstige beslissing zijn voor uw vermogensontwikkeling. Wel komen er een aantal factoren kijken voor u over kunt op aanschaf. Roept een hypotheek enkel vragen bij u op ? Geen probleem, onze medewerkers willen deze uitgebreid voor u beantwoorden en toelichten.

Allereerst is het goed om te weten wat uw maximum te lenen bedrag is. Zo weet u of de gewenste woning nog wel een mogelijkheid is. Daarnaast wilt u ook een hypotheek afsluiten bij een bedrijf waar u een goed gevoel bij heeft. Wij van Buter Hypotheken en Verzekeringen willen en kunnen u dit gevoel geven door onze service. Wij geven onze klanten veel persoonlijke aandacht, en zullen u ook uitgebreid op de hoogte houden over de ontwikkelingen binnen de hypotheken. Tot slot hebben wij gespecialiseerde medewerkers die u uitgebreid advies kunnen geven voor een hypotheek op maat.

De markt van hypotheken is complex en verandert continu, ook onder invloed van politieke keuzes. Buter Hypotheken en Verzekeringen biedt u onafhankelijk advies op maat. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving rondom hypotheken en kunnen u een lening adviseren die naadloos aansluit bij uw persoonlijke en financiƫle wensen en omstandigheden. Wij bekijken welke hypotheekvormen voor u het gunstigst zijn. Ook bespreken wij met u de beste rentetermijn op het moment dat u de hypotheek sluit.

Op ons hypotheekadvies kunt u bouwen

Offerte:

Wilt u meer weten over hypotheken?
Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.