AUTOVERZEKERINGEN

Zoals onze naam u al zegt, is verzekeren één van onze specialiteiten. Voor al uw vragen en/of advies rondom een autoverzekering bent u bij Buter Hypotheken en Verzekeringen aan het juiste adres.

Bij Buter Hypotheken en Verzekeringen vergelijken wij allerlei autoverzekeringen van grote verzekeraars. Wij bemiddelen met de grote verzekeraars om u producten voor een zo goed mogelijke prijs te kunnen aanbieden. Uiteraard zijn alle producten verschillend en hangt uw keuze af van de wensen die u heeft.

Het is van groot belang dat u de passende dekking kiest bij uw verzekering. Buiten de drie soorten dekkingen, WA, WA Plus en Allrisk, kunt u kiezen voor extra’s. Zo kunt u zelf het pakket naar wens samenstellen. Of kijk met een van onze medewerkers wat de beste mogelijkheid is voor u. Tenslotte zijn persoonlijke aandacht en optimaal advies onze waarden.

Onze werkzaamheden gaan verder dan alleen u een verzekering verkopen. Wij ondersteunen u tijdens de volgende processen: het bijhouden van uw verzekering, het verwerken en afhandelen van schades en het vaststellen van de verzekerde waarde van uw bezittingen. Ook houden wij voor u het totaaloverzicht van uw verzekeringsportefeuille.

Verzekerd van persoonlijke aandacht

Offerte:

Wilt u meer weten over autoverzekeringen?
Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.